Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomistudenter sökes till sommaruppdrag

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


Vi söker nu ekonomistudenter för uppdrag hos våra kunder inför sommaren 2013. Perfekt för dig som vill arbeta och få värdefull erfarenhet och kontakter vid sidan av dina studier. Våra kunder finns inom ekonomi, bank och finans. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag. Det kan exempelvis röra sig om sedvanliga ekonomiassistentuppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra, betalningar, avstämning och fakturering men även om kundservice/backoffice och administrativa uppgifter.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. Goda kunskaper i engelska är ett krav samt goda datakunskaper. Som person är du social, noggrann, engagerad och initiativtagande och du har lätt för att tillägna dig ny kunskap.

Viktig information
Ovanstående är konsultuppdrag med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Simon Jordal på
08-407 55 68.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid och heltid sommar
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/921575/27756?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb