Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Engagerad konsult med kunskap inom bankprodukter

Om tjänsten

Amendo AB

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng.

Om företaget
Vi söker på uppdrag av kund en engagerad person som kommer att arbeta i en assisterande funktion. Vår kund är en bank och du kommer att arbeta i en roll som innebär att stötta tre produktchefer under ett längre systemprojekt.

Arbetsbeskrivning
Du kommer exempelvis att arbeta med rapportering, framtagande av businesscase, incidenthantering, kontering av fakturor, omvärldsbevakning och retriever samt konkurrentbevakning.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är siffer- och rapportkunnig och som har minst tre års erfarenhet från bankverksamhet och bankprodukter. Kanske arbetar du idag på bankkontor men vill utvecklas inom en mer analytisk och administrativ roll. Som person ser vi därför att du både är analytisk och drivande samt villig att nätverka och har förmågan att hitta nyckelpersoner. Tjänsten ställer höga krav på att du är ansvarstagande, flexibel och att du har den rätta viljan att assistera.

Frågor och kontakt
Uppdraget ska tillsättas snarast och sträcker sig över ett år. För rätt person finns goda chanser till förlängning. Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Amendo AB
Hemsida:
http://www.Amendo.se

Ansökan

Referens:
790
Webbplats:
http://www.amendo.se/sv/sok-jobb/soka-jobb/jobb-info/?jaid=790
Sista ansökningsdag:
2013-03-25


Senaste inkomna jobb