Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Engelsktalande kundkontakt

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
För ett uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder i Västerås söker vi nu dig som vill arbeta som kundsupport på en orderavdelning. Rollen innebär att du är ansvarig för kontakten med kunder och handskas med alla typer av frågor som rör en levererad produkt. Du håller samman och driver frågor, löser uppkomna problem och är ansvarig för att kunderna hålls informerade under processens gång. I stort sett alla kommunikation sker på engelska och du använder ett flertal olika system för att lösa dina arbetsuppgifter.

Vem är du?
Du har en god vana av att använda affärssystem och hanterar Officepaketet. Som person är du noggrann, strukturerad och van att hantera parallella arbetsuppgifter som kräver prioritering. Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift och det är meriterande om du talar ytterligare språk. Du är serviceinriktad och positiv som person och motiveras av utmaningar. Det är mycket viktigt att du är initiativrik och kan lära dig nya uppgifter på kort tid.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Susanne Håkansson på telefon 021-15 12 11. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Försäljning/Kundservice

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870439
Sista ansökningsdag:
2013-03-19


Senaste inkomna jobb