Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfarna kundtjänstare sökes säkerhetsföretag

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.


Manpower söker 5 st kundtjänstare till ett säkerhetsföretag i Solna. Start på uppdraget är i mitten av mars. Man blir inhyrd i minst 7 månader.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med inkomna samtal via telefon, mail och fax. Samtalen kan röra leveranser, extra beställningar och kontanthantering av pengar. Kunderna är oftast interna kontor runt om i Sverige. Du jobbar i många olika datasystem och söker kontinuerligt efter information.

Vem är du?
Du måste ha minst 2 till 3 års erfarenhet av kundtjänst. Som person är du ordningssam, flexibel, har snabbt koll på olika saker, van att jobba självständigt och är orädd problemlösare.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi arbetar med löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Eva Dahlgren på telefonnummer 08-736 28 41.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870448
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb