Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Excel-kunnig service-person? Bli vår Customer Services Controller!

Om tjänsten


Genworth Financial är ett ledande amerikanskt försäkringsbolag vars historia började 1871, då The Life Insurance Company of Virginia skrev sitt första försäkringsbrev. De är omkring 6.000 medarbetare, är representerade i drygt 30 länder och har över 15 miljoner kunder. Genworth Financial har varit verksamma på svenska marknaden sedan 1994. Genom sin globala expertis med lokal kunskap och starka samarbetspartners erbjuder de framgångsrikt flera försäkringsprodukter, såsom låneskydd och olycksfallsförsäkringar. Deras samarbetspartners, som ofta är ledande banker och finansbolag, distribuerar Genworths försäkringsprodukter som en extra trygghet till sina kunder. Genworth bygger framtidens affärsverksamhet med hjälp av sin kund- och konsumentförståelse samt deras partners krav och förväntningar.

Är du en Excel-kunnig service-person? Då kan du bli vår
Customer Services Controller!

Vi söker en excel-kunnig serviceinriktad person som vill arbeta på vårt Stockholmskontor som länken mellan våra samarbetspartners och våra interna servicefunktioner. Som Client Service Controller, CSC, är du ”spindeln i nätet”, tillgänglig för både för externa och interna kunder. CSCn har en unik position där du förväntas ha koll på processer, rutiner och på vem som gör vad för att säkerställa att Genworths clienter/partners får bästa möjliga service och att våra Service Level Agreements, SLA, hålls. Tjänsten innebär ansvar för såväl svenska som norska kunder.

Kvalifikationer:

Du har stor vana av att jobba processorienterat, är van vid kundkontakt samt har ett stort driv med hög energinivå. Du stimuleras av en hektisk vardag där man har många bollar i luften. För att lyckas och trivas i rollen har du några års arbetslivserfarenhet, gärna från en verksamhet där du har erfarenhet av t.ex bank-, försäkring- eller billingsystem. Du är van att arbeta med siffermängder och har inga problem att exempelvis exportera excel-filer samtidigt som du också har förmågan att ha en helhetsbild, ett helikopterseende och kunna förstå processflöden inom organisationen.

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Som person är du:

• flexibel, resultatinriktad och självgående

• service-inriktad med en kommersiell förståelse

• en lagspelare med god social kompetens med förmåga att kommunicera väl med personer på alla nivåer internt och externt

• strukturerad med förmåga att ha många projekt på gång samtidigt

Vi erbjuder

Du får möjlighet att arbeta på ett stort globalt och marknadsledande företag som har starka kundrelationer och väl mottagna produkter. Du får också vara med Genworth i en expansiv fas och du har i din roll en möjlighet att verkligen göra skillnad. Genworth är en organisation som kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär, och för att trivas bör du tycka om att arbeta mot högt uppställda mål.

Vi är ett glatt gäng med en stor portion humor och tillsammans jobbar vi för att ge våra kunder en hög grad av service samtidigt som vi strävar efter att behålla vår marknadsledande position.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Emma Nisses på tfn 076-000 18 70. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-03-10. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals AB – kvalificerad bemanning och rekrytering – http://www.wise.se/ – Stockholm – Göteborg – Malmö – växel 08-555 29000

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals AB
Hemsida:
http://wise.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.wise.se/sv/soker-du-jobb/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1829&pp=3


Senaste inkomna jobb