Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Executive Assistant rekryteras till marknadsledande företag

Om tjänsten

Avanzera Bemanning

Vårt uppdrag:
För kunds räkning söker vi en Executive Assistant. Vår kund är en internationell koncern, marknadsledande leverantör av IT-lösningar till resebranschen. Tjänsten är placerad vid det skandinaviska huvudkontoret i Stockholm.

Detta är en tillsvidare tjänst, med anställning direkt hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas under maj månad.


Arbetsuppgifter:
Som Executive Assistant kommer du att assistera hela ledningsgruppen med bokning av möten och resor, koordinering av kalendrar samt att förbereda möten och ordna med lunch vid behov. Merparten av din tid kommer du att tillägna chefen för Legal & Purchase samt ytterligare en jurist. I den rollen kommer du att framställa juridiska standardavtal enligt information du fått från ansvarig säljare. Om avtalen avviker från standard kopplar du in juristerna. Du är också ansvarig för avtalsdatabasen vilket innebär att scanna, uppdatera och revidera den så att den är ständigt aktuell. Rollen omfattar kontakt med bolagsverket, konkursförvaltare m.fl. samt att du kommer att ha kontakt med juristteamet samt din motsvarighet vid europeiska huvudkontoret.

Du ingår i ett internationellt nätverk av assistenter som träffas årligen.


Din bakgrund:
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av liknande uppgifter, gärna från en juridisk miljö. Du har erfarenhet från en internationell eller skandinavisk organisation. För att utföra ditt arbete effektivt krävs goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av något affärssystem. Har du kunskaper i SAP är det meriterande. Förutom mycket goda kunskaper i svenska krävs också mycket goda kunskaper i engelska, tal såväl som skrift, då det är koncernspråket.

Du har förmågan att prioritera, arbeta strukturerat och driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann och säkerställer arbetet innan du lämnar det ifrån dig och är proaktiv. Du är social och har inga problem med att kommunicera och samarbeta med människor från olika kulturer och skapar ditt eget nätverk genom organisationen.

(Sökord: VD assistent, chefssekreterare, advokatsekreterare, ledningsgruppsassistent)


Bemanning med personligt engagemang:
Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Avanzera Bemanning AB
Hemsida:
http://www.avanzera.se

Ansökan

Referens:
196
Webbplats:
http://www.avanzera.se/lediga_jobb/jobbannons/?jaid=196
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb