Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Executive Assistant

Om tjänsten


Captica är specialister inom rekrytering och konsultverksamhet. Våra ambitioner är skyhöga, såväl våra kunder som konsulter ska uppleva personlig service och strålande kvalité.


En av våra kunder i Stockholm söker nu med hjälp av Captica en självgående Executive Assistant för långt konsultuppdrag med stora möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant är ditt huvudsakliga ansvar att underlätta det dagliga arbetet för ledning och/eller projektgrupp. I dina uppgifter ingår bland annat:

*Koordinera möten och resor

*Ansvara för administration i samband med möten

*Förbereda möten och presentationer

*Dokumentera möten och processer

*Kommunicera internt och externt

Vår kund präglas av högt tempo vilket ställer höga krav på dig som Executive Assistant att du förstår vikten av att underlätta arbetet för de du assisterar.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet från assisterande roll och du trivs med en självständig roll i ett bolag med högt tempo. Du är strukturerad och är flexibel och hanterar snabba beslut. Vidare är du en skicklig administratör som hanterar Officepaketet, då främst Power Point och Excel mycket bra. Du har relevant utbildning och behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds en otroligt spännande konsultroll i ett bolag med högt tempo i Stockholm. Är du intresserad vill vi ha din ansökan snarast möjligt. Har du frågor är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Captica AB
Hemsida:
http://www.captica.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.captica.se/jobb/?aguid=B8E657D4ACB044CB9658B0AC9C4BF54C
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb