Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrajobb administratör

Om tjänsten

Är du student eller senior och vill jobba extra som administratör vid två-tre tillfällen i månaden? Adecco söker just nu en service minded person för extrajobb hos en av våra kunder!

Adecco söker nu en senior eller student som vill arbeta vid 2-3 tillfällen per månad under våren och hösten. Arbetsplatsen är ett större företag i Hallstahammar som arbetar med återvinning.

Du kommer att avlasta befintliga administratörer i företaget med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Har du tidigare arbetat som administratör eller liknande och kan tänka dig att arbeta lite extra under hösten och våren? Då är detta platsen för dig!

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet där du som person är noggrann, strukturerad, serviceminded, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco i Västerås har nu ca 450 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig i formuläret nedan.

Välkommen att söka!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
extrajobb för att kunna söka det här jobbet måste du ha annan huvudsaklig sysselsättning
Lön:
timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=6C8EF425-4D3D-47AC-BDBF-0CC524CF8F87
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb