Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Eyeworks söker en Office Manager

Om tjänsten

Om företaget
Eyeworks är ett av de ledande produktionsbolagen i landet. Som en del av Eyeworks International är företaget också det tredje största oberoende produktionsbolaget i världen. Eyeworks finns representerat i 17 länder på fyra kontinenter och producerar populära tv program inom underhållning och fakta samt drama för både bio och tv. I Sverige finns Eyeworks representerade i Stockholm och Göteborg med tre egna studior förlagda i Göteborg. Eyeworks producerar både för SVT, för alla de kommersiella tv-kanalerna samt bio. Eyeworks stolt producent bakom produktioner som Postkodmiljonären, Ellegalan, Eldsjälsgalan, Bingolotto, dramaserien om Maria Wern och nu senast vinterns biosuccé Sune i Grekland.


Om jobbet
Som Office Manager på Eyeworks har du en central roll på företaget och du kommer att ansvara för den löpande driften av kontoret på Riddarholmen i Stockholm. Tjänsten innebär att du har ett helhetsansvar för reception och telefonväxel och det är du som ser till att företagets lokaler fungerar och är representativa. I tjänsten ligger budgetansvar för de kostnader som rör kontoret och det är du som ansvarar för att alla avtal rörande lokalen och dess drift förnyas och sägs upp. Du kommer att ha hand om kontorets inköp och se till att arbetet flyter samt ha det yttersta ansvaret för receptionen och ha kontakt med alla kunder, leverantörer och inte minst alla egna medarbetare. Det är Office Managerns uppgift att se till att nyanställda har den utrustning som behövs och att det finns en iordningställd arbetsplats. Drivs du av mycket ansvar och gillar möjligheten att få komma med egna idéer är du rätt person.

Möjligheter
Det här är en tjänst för dig som gillar att ta stort ansvar i en spännande miljö. Eyeworks är ett företag med kreativa och trevliga människor där utveckling och flexibilitet står i fokus. Då företaget precis ska flytta in i nya lokaler kommer ett stort ansvar ligga på Office Managern att skapa arbetssätt och rutiner som passar organisationen. Eyeworks erbjuder dig en stor frihet att vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för en effektiv och trevlig kontorsmiljö som ska attrahera både kunder och nya medarbetare.

Krav
Vi söker dig som är driven och kreativ och som trivs när du får ha mycket kontakt med människor i arbetet. Eftersom tjänsten kommer innebära budgetansvar och inköp är det relevant om du har ekonomisk kunskap och känner dig bekväm med förhandlingssituationer. Du bör ha arbetat i motsvarande roll tidigare och motiveras av de utmaningar och ansvar som tjänsten medför. En förutsättning för att lyckas i tjänsten är att du är ansvarstagande, tar initiativ och driver ditt eget arbete. Arbetet ställer höga krav på prestigelöshet och professionalism så stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Office Manager på Eyeworks måste du ha skinn på näsan och våga ta för dig. Du ska vara en prestigelös självgående person som ser vad som måste göras för att kontorsmiljön ska se perfekt ut. Rollen är väldigt flexibel och därför måste du kunna strukturera och prioritera ditt arbete. Du är en problemlösare och drivs av utmaningar och tycker om när det händer saker. Du är en social person som tycker om att arbeta med människor.

Arbetstider, omfattning och tillträde
Arbetet är på heltid förlagt under kontorstider. Tillträde sker i början av april.
Sök jobbet
Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HERO AB

Ansökan

Övrigt:
http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=305


Senaste inkomna jobb