Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande & ekonomiintresserad?

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning två finsktalande service desk-medarbetare till en finansavdelning på ett internationellt företag inom telekombranschen. Vår kund är ett spännande och ledande kommunikationsföretag som främst verkar i Norden och Baltikum. De har totalt 80 miljoner kunder både inom privat- och företagssektorn och erbjuder tjänster inom exempelvis mobil kommunikation, internet och datakommunikation. Vår kund drivs av framtiden och jobbar ständigt för att utvecklas och av att fortsätta att ge deras kunder högklassiga lösningar och tjänster.

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter:
På servicedesken är du en av 15 personer som arbetar med att leverera förstklassig service både till interna och externa kunder främst verksamma i Finland. Kunderna du blir kontaktad av har frågor inom finans, inköp och SAP. Vår kund har standardiserade globala processer och tanken är att varje kund får samma hjälp och vägledning oavsett verksamhetsland.

Du kommer till exempel att:
Svara på finansiella och inköpsrelaterade frågor via både mail och telefon.
Arbeta med utveckling av företagets arbetsprocesser.
Ha administrativa arbetsuppgifter i form av ärendehantering och felsökning.

Utvecklingsmöjligheter:
För dig som är finsktalande och letar efter nya utmaningar inom serviceyrket ges du här möjlighet att komplettera din kompetens med ekonomi. Du som har ett ekonomiskt intresse kommer ges stor möjlighet att bygga på ditt CV med meriterande erfarenhet.

Vi söker dig som:
Har finska som modersmål eller som minst är flytande i tal och skrift. Du har någon form av tidigare ekonomisk kunskap, antigen i form av teoretiska studier inom ekonomi eller tidigare arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med service, gärna från en service desk inom just financial services.

Som person är du förändringsbenägen och hjälpsam. Du gillar problemlösning och motiveras av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbetssätt. Du sätter teamet framför jaget och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är vidare en god kommunikatör som trivs med att arbeta med telefonen och mail som främsta kommunikationsmedel. Är du en detaljfokuserad och organiserad person tror vi att du kommer att trivas i den här rollen.

Start: Omgående
Uppdragets omfattning: Sex månader med god chans till överrekrytering av kund
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Farsta
Kontakt: Camilla Säll 08-522 549 75
Urval: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work

Ansökan

Övrigt:
www.academicwork.se Annonsid; 14922498


Senaste inkomna jobb