Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande engagerad kundtjänstmedarbetare sökes för ett uppdrag i city

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som omgående vill starta på ett löpande kundtjänstuppdrag hos vår kund i City. Vårt kundföretag hanterar visumansökningar, affärsdokument, handlingar och intyg. De verkar således i en bransch präglad av en internationell affärskultur och befinner sig nu i ett expansivt skede. Du kommer att sitta på den ordinarie kundtjänsten i Stockholm och därutöver agera som framtida backup för Finlandskontorets kundtjänst.

Denna kundtjänstroll är av problemlösande karaktär och du hanterar främst ärenden via telefon och mail. Vissa kundärenden tas även omhand över disk på kontoret. Administration av kundtjänstärendena tillkommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en serviceroll, är karriärsugen och vill få nya arbetslivserfarenheter. Det är starkt meriterande om du har arbetat i kundtjänst tidigare eller har annan vana av telefonen som arbetsredskap. Störst fokus ligger dock på att du tycker om att ge god service och ser detta som en självklar del i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad och som kan arbeta i ett högt tempo.

Det är ett krav att du talar och skriver det svenska och finska språket flytande samt att du har goda engelskkunskaper i tal såväl som skrift. Vidare har du generell systemvana.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten tillsätts löpande varpå den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Caroline Winqvist Mouaid på telefonnummer 08-452 33 29. Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869106
Sista ansökningsdag:
2013-03-28


Senaste inkomna jobb