Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande Junior Business Coordinator

Om tjänsten

ZeroChaos söker en finsktalande Business Coordinator för placering tillsammans med ett team hos en av våra kunder i Farsta. Som Business Coordinator ansvarar du för säljadministration och service/support gällande tidrapportering och hur portal fungerar. Du har också hand om avtalshantering, fakturering och registrering av uppgifter i vår databas. Du fungerar som spindeln i nätet och löser dagliga utmaningar på eget initiativ och tillsammans med dina kollegor i kundteamet.

Som person tror vi att du är glad, positiv och har en utåtriktad och social personlighet. Du behöver vara stresstålig, tycka om ett snabbt tempo och att ha mycket på gång samtidigt. Då placering kommer att vara hos kund är det viktigt att du på ett professionellt sätt kan hantera personer som kommer med frågor och är representativ för företaget.

Det är en fördel om du har arbetat med service tidigare, men rätt person är viktigare än erfarenhet och utbildning.

För att passa in hos oss är det viktigt att du uttrycker dig obehindrat och professionellt på svenska och engelska i tal såväl som skrift, har goda kunskaper i Officepaketet samt är snabblärd. För denna tjänst söker vi också efter någon som kan kommunicera i tal och skrift på finska, eftersom en del av kundens verksamhet är belagd i Finland.

Vidare värdesätter vi att du gillar att ge service och lösa problem, har en stark drivkraft och tar stort ansvar för ditt eget arbete. Du behöver också trivas med att ingå i ett team där alla är beroende av varandra.

För rätt person finns här kompetenta kollegor, goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och en riktigt spännande resa!

Vi sitter i ett av Hötorgshusen i centrala Stockholm.

OBS! Start snarast

Något för dig? Skicka då CV och personligt brev innehållande löneanspråk till:

Betina.hellstrom@zerochaos.com
Vid frågor är du välkommen
att ringa Betina Hellström, 072-164 49 76

ZeroChaos AB ingår i ZeroChaos-koncernen som är en global koncern med huvudkontor i Florida. Vi effektiviserar konsultinköp för våra kunders räkning. På uppdrag av våra kunder finner vi specialistresurser och tillför våra kunder mervärde genom kontroll, sakkunskap ochassistans i deras upphandlingsprocess för att sänka deras konsulthanteringskostnader och
tillföra ökad kompetens.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
ZeroChaos AB

Ansökan

E-postadress:
bhellstrom@zerochaos.com
Övrigt:
Tjänsten kan komma att tillsätta innan senast ansökningsdatum


Senaste inkomna jobb