Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Stockholm

Om tjänsten

Har du erfarenhet av service och talar flytande svenska och finska? Då har vi ett jobb åt dig! Vi söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare på heltid till ett företag i centrala Stockholm. Tjänsten startar omgående och är inom fastighetsbranschen.

Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i företagets kundtjänst där du kommer att ta emot felanmälningar samt besvara allmänhetens frågor.

Dina kvalifikationer:

- Gymnasium eller likvärdig utbildning
- Goda kunskaper i det svenska och finska språket språket både i tal och i skrift
- Det är meriterande om du har erfarenhet inom det berörda området

Dina personliga egenskaper:

Som person är du serviceinriktad och har en tillmötesgående attityd. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och trivs med att det är fullt upp. Vi tror även att du är ansvarskännande och tar ditt jobb på allvar.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du::

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Finsktalande kundtjänstmedarbetare"

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 34 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna.

Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=11028
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-14


Senaste inkomna jobb