Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Flexibel engelsktalande administratör/assistent till uppdrag i Södertälje

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Till ett spännande företag inom ledarskapsbranschen sökes en administratör/assistent. Du kommer att stötta fyra personer på kontoret i deras olika roller. Det kan innebära att

*ta fram Powerpoint presentationer
*ta fram statistik
*kontakt med kunder
*arbeta med research i olika digitala system
*stötta administrativt

Vem är du?
Du har en akademisk examen, gärna inom ekonomi. Du är flytande i engelska, har gärna bott utomlands eller arbetat med engelska dagligen tidigare. Vidare har avancerad nivå i Officepaketet, speciellt kan du skapa Pivå tabeller.

Meriterande är om du har arbetat (eller i hobbynivå) byggt hemsidor eller skapat bloggar.

Som person är du nyfiken och tycker att det är spännande att arbeta i en föränderlig miljö. Du är självständig och positiv.

Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund, för rätt person kan det bli anställning hos kund.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du är välkommen att söka tjänsten via länken. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Paola Esparza på 08-452 33 09

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=866113
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb