Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Försvarsmedicincentrum (FömedC) i Göteborg söker en HR Administratör

Om tjänsten

Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet.

I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

"Vita praeponitur" är latin och betyder livet främst. Det är Försvarsmedicincentrums (FömedC) valspråk. Ledstjärnan för Försvarsmaktens hälso- och sjukvård är respekten för människovärdet och synen på varje individ som oersättlig.

För FömedC innebär det att förse Försvarsmakten med hälso- och sjukvårdspersonal som är utrustade, utbildade och förberedda så att fysiskt och psykiskt lidande i kris och krig kan reduceras till ett minimum i samband med fredsfrämjande internationella insatser. FömedC är organiserat för att nå detta mål.Vikariat t o m 2014-08-31. Omfattning 100%.

 

Försvarsmedicin (FömedE) är Försvarsmaktens funktionscentrum för hälso- och sjukvård och är lokaliserat i Göteborg. Vi bedriver och kvalitetssäkrar hälso- och sjukvårdsutbildning av soldater, reservofficerare, yrkesofficerare och sjukvårdspersonal för försvarsmaktens förband. Vi arbetar också med utveckling inom militär medicinska området. 

 

Försvarsmedicin söker nu en HR Administratör för att administrera och stödja kursverksamheten. Vi genomför ca 20-25 kurser per år med 10-40 elever. För hantering av kurserna har vi utbildningsledare, studierektor, lektor, utbildningssamordnare, HR- administratör och kurschef. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Administrera kursverksamhet i system PRIO (SAP) samt stödja kurschef, utbildningsledare och studierektor med administrationen kring utbildningarna

• Granska och administrera ansökningar till vår kursverksamhet.

• Delta i antagningsnämnd och kursråd.

• Boka resor, hotell, lokaler mm.

• Minst gymnasieutbildning

• Minst 2 års arbetserfarenhet av administrativt arbete

• Goda kunskaper i svenska och engelska

• Goda kunskaper i MS Office

 
Önskvärda kvalifikationer
 

Meriterande


• Kännedom om system PRIO (SAP)

• Erfarenhet av Försvarsmakten

• B körkort

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och ordningsam samt har en hög egen drivkraft samt flexibilitet.

 

Övrigt
Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten.

Tillträde: snarast efter överenskommelse

 

Varaktighet och lön

Vikariat t o m 2014-08-31. Omfattning 100%.

Då individuell lönesättning tillämpas ska löneanspråk anges i ansökan.

 
Upplysningar kan lämnas av:
Utbildningssamordnare Jonas Rynner eller chef för Ledningsavdelningen Lena Hansson

Ovanstående nås via telefon 031-692000 (vx) eller mail fömedc-pl@mil.se

 
Fackliga representanter:
Anders Jonsson (SACO Försvar),

Åsa Sundholm (Försvarsförbundet OFR-S)

Anders Ericsson (SEKO)

Johan Öhlen (OF-Göteborg)

 

Ovanstående nås via telefon 031-692000 (vx)

 

Ansökan sker i ReachMee som nås på Försvarsmaktens hemsida www.forsvarsmakten.se/Jobba/Lediga-jobb med de handlingar du önskar åberopa.

Detta skall vara FömedC tillhanda senast 2013-03-15

Administrativ assistentVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Försvarsmakten
Hemsida:
http://www.forsvarsmakten.se/sv/

Ansökan

Webbplats:
http://www.forsvarsmakten.se/Jobba/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4996%26pp%3D7


Senaste inkomna jobb