Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare sökes till offentliga sektorn

Om tjänsten

Arena Personal AB

Om företaget
Vi söker nu medarbetare som vill arbeta som handläggare av teknisk information och dokumentation, inom offentlig sektor. Du kommer att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. Uppdraget är på heltid och arbetet sker på kontorstider, det startar omgående och pågår året ut, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som handläggare har du ansvar för den löpande hanteringen av ut- och inlämning av ritningar och övrig teknisk dokumentation. Det är även ditt ansvar att säkerställa att gällande regler och rutiner efterlevs, bland annat genom att operativt samverka med olika avdelningar och projekt. Du har även ansvar för att tillhandahålla utbildningar till medarbetare om regler och rutiner kring dokumenthantering.


Din profil
För att vara aktuell för uppdraget har du minst avslutad gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet från arbete med någon form av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Dina personliga egenskaper och din inställning kommer att ha stor betydelse. Vi söker dig som är driven, relationsskapande, har förmågan att se helheten i det du gör. Självklart är du lyhörd samt att du har en väl utvecklad servicekänsla. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Då du kommer att arbeta i många olika program och system är det viktigt att du har utmärkt datavana.


Om oss
Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arena Personal AB
Hemsida:
http://www.arenapersonal.se

Ansökan

Referens:
833
Webbplats:
http://www.arenapersonal.com/jobbannons.aspx?jaid=833
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb