Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Husmor sökes för deltidsuppdrag på Skeppsbron Skatt

Om tjänsten

TNG Group AB


Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss främst mot stora och medelstora företag inom alla branscher.
Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder.
Skeppsbron Skatt, som startades augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande 40 personer.


Om uppdragsgivaren
På uppdrag av Skeppsbron Skatt söker TNG efter dig som vill arbeta som husmor. Tjänsten är på 50%, med fasta arbetstider mellan 8.00 och 12.30 varje arbetsdag. Start sker efter överenskommelse, dock så snart som möjligt. Detta är ett tillsvidare konsultuppdrag.

Beskrivning av tjänsten
Att arbeta som husmor på Skeppsbron Skatt handlar om att ta ansvar för service inför möten och konferenser. Vi söker en person som sätter stor vikt vid att ge service och se till att det dagliga arbetet flyter på. Du har huvudansvaret för köket vilket innebär att du håller det rent och i ordning samt att den är påfylld när så behövs. Du har även hand om beställningar och leveranser inför möten och konferenser och är kontaktansvarig för leverantörer vid dessa aktiviteter. Du ser till att lokalerna är iordningställda för möten och finns till hjälp när så behövs.

Vid behov är du behjälplig i receptionen och växeln.


Vem är du?
Vi tror att du har stor vana av servicerelaterade yrken. Du är van vid att hålla hög kvalitet i ditt arbete och försöker ligga alltid steget före i din planering. Flexibilitet och öppenhet för förändringar är två av dina starkaste sidor. Du vill ha ordning och reda när du arbetar och lägger stor vikt vid att skapa trivsel på din arbetsplats.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sinisa Strbac. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.


Om TNG
TNG är bemannings- och rekryteringsföretaget som förmedlar arbete främst till unga i karriären och seniorer. Vi samarbetar med många ledande bolag och erbjuder tjänster inom olika branschområden och yrkeskategorier. Störst är vi inom områdena data/IT, kundtjänst/administration och ekonomi/HR/lön. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se

Ansökan

Referens:
6887
Webbplats:
http://www.tng.se/ledigajobb.htm?jobid=6887&apply=yes
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb