Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hyresadministratör

Om tjänsten

Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare.


Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

ARBETSUPPGIFTER
Som hyresadministratör kommer du arbeta mycket med ekonomi kopplad till Lundafastigheters hyresintäkter. Du kommer arbeta mycket med Pg och Bg och systemet som används idag är Summarum-Xpand Raindance. Här ingår även att bevaka ej betalda hyror samt inkasso av hyror.

I uppdraget ingår även kreditupplysning, avstämning och avläsning av värme och el.

I stort kommer du arbeta med det som ingår vid uthyrning av lokaler.


Den rekrytering är ett samarbete med Palm & Partners. Ansökan sker direkt via hemsidan www.palmpartners.se - Lediga jobb.
Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.

Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se


KVALIFIKATIONER
Tjänsten kräver kunskap från liknande arbete och vi ser helst att du är bekant med systemet. Om du har arbetat med ekonomi kopplat till fastigheter tidigare är det ett stort plus

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-05-01
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lunds kommun, Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Ansökan

Referens:
A319486
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=feaa211b-b3f9-49bb-a487-13a84b739be4&TK=54a86d90-75ba-4e24-8456-674615f6a0a3
Sista ansökningsdag:
2013-04-15


Senaste inkomna jobb