Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Innesäljare till BizOne på 60%

Om tjänsten

Poolia Sälj och Marknad

Presentation
BizOne är ett litet bolag som är specialiserat på Business Intelligence (BI) och Data Warehouse (DW) lösningar. Bolagets kunder finns idag framförallt inom detaljhandel, bank, försäkring och telekom.

Till BizOnes trevliga kontor i city söker vi en Innesäljare. Uppdraget startar omgående och pågår i sex månader med möjlighet till förlängning.


Arbetsuppgifter
Som innesäljare kommer du att:

- Ringa nya kunder och boka in kundbesök för presentation av bolagets produkter.
- Ringa befintliga kunder för merförsäljning.
- Dokumentera viktig information.

Då det är ett litet kontor kan även andra administrativa uppgifter ingå. Tjänsten är ny och beroende på din tidigare erfarenhet kan det finnas möjligheter att påverka utvecklingen av tjänsten.


Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk utbildning och har minst fem års arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med försäljning, gärna via telefon.
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av IT-braschen eller ett intresse för teknik.

Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer, är social och utåtriktad. Vidare är du en god lyssnare, orädd och trygg i dig själv. Du kommer att bli en viktig person på företaget då du i många fall utgör den första kontakten för kunden.Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Sälj och Marknad
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
33881
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=33881
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb