Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior administratör till glatt gäng vid Telefonplan

Om tjänsten

Elkraft Sverige AB

Presentation
Elkraft Sverige söker en glad och positiv person till företagets affärs- och säljstödjande enhet "Företagsservice". Elkraft Sverige är ett framgångsrikt bolag med god tillväxt inom den avreglerade el- och energitjänstemarknaden. Vill du också vara med och bidra till denna fortsatt lyckosamma resa? Gillar du arbeta brett med administrativa, kundnära och mer rutinartade arbetsuppgifter som främjar affärerna? Sök då denna tjänst redan idag.

Elkraft har sina nya fräscha lokaler vid Telefonplan i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad inom enheten "Företagsservice". Denna enhet har till uppgift att stödja såväl kunder och leverantörer som andra interna enheter inom Elkraft Sverige i deras dagliga arbete. Som junior administratör kommer du främst att arbeta med mindre komplexa uppgifter så som löpande registrering av uppgifter i it-systemen, ta fram olika typer av dokumentation, enklare utredningsarbete med mera. Du kommer även att vara kunder behjälpliga via telefon och email vid förfrågningar och enklare problem. På denna position får du vara beredd på att du får jobba med med fler uppgifter parallellt.

Utbildning/erfarenhet
Vi har som krav att du slutfört din gymnasieutbildning och jobbat något år. Vi ser även mycket positivt på om du åtminstone arbetat en kortare tid i en liknande administrativ roll, gärna nära en säljande enhet och där kundkontakt varit en naturlig del av jobbet. Du trivs särskilt väl med att hjälpa och ge service och trivs även mycket bra med mer rutinartade arbetsuppgifter. Vana att arbeta i it-system med registrering och inmatning är mycket meriterande. Positivt om du kan hantera Microsoft Office på ett bra sätt. Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.

I denna roll sätter vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Eftersom jobbet innebär en hel del kontakter såväl internt som externt med kunder och leverantörer måste du vara serviceorienterad och ha en positiv grundsyn. Arbetsuppgifterna kräver tålamod, noggrannhet och uthållighet. Du har lätt för att få saker gjort, arbetar snabbt och håller motivationen uppe även om arbetsuppgifterna stundtals är mer repetitiva och rutinartade. Som person är du glad, prestigelös och full av energi som smittar av sig.

Företagsbeskrivning
Elkraft Sverige AB ingår i den norska Elkraftkoncernen som bildades 1992 i samband med att den norska elmarknaden avreglerades. Sedan dess har koncernen haft en jämn och stabil tillväxt. Elkraft har varit representerat på den svenska marknaden sedan 1999 och finns sedan 2005 även i Danmark. Under 2011 etablerades den finska verksamheten. Huvudkontoret är placerat i Oslo. Elkraft Sverige AB är ett elbolag som har specialiserat sig på att leverera el och energitjänster till de företagskunder som har många elabonnemang.

Företagets hemsida
http://www.elkraftsverige.se/

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande med påbörjan vecka 46, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Elkraft Sverige AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34061
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34061
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb