Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Juriststudent sökes för uppdrag hos kund

Om tjänsten

Jurek Bemanning Sverige AB

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ambitiös student som vill arbeta extra.

Tjänsten är en deltidsanställning om cirka 10-20 timmar per månad och du kommer att kallas in vid behov då kunden behöver avlastning vid arbetstoppar. Det är viktigt att du är flexibel och kan ställa upp med kort varsel. Du kommer att avlasta inom områdena administration, juridik och ekonomi.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar juridik och/eller ekonomi på högskola/universitet samt har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du utåtriktad, positiv, engagerad och har lätt för att ta till dig nya kunskaper. Vidare är du metodisk och ordningsam då arbetet ställer höga krav på noggrannhet. Du är även flexibel, prestigelös och beredd att kavla upp ärmarna när så krävs.Du erbjuds..
Tjänsten ingår som en del i vår uthyrningsverksamhet med start omgående. Tjänsten innebär mycket goda utvecklingsmöjligheter och chansen att växa med företaget samt avancera i arbetsuppgifter. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill anta nya utmaningar och skaffa dig värdefull yrkeserfarenhet och meriter för framtiden samt få en insyn i en spännande finanskoncern.

Omfattning: Deltid. Cirka 10-20 timmar per månad.


Om företaget
Vår kund är en aktör inom finansbranschen.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på Jurek Rekrytering & Bemanning; 076- 633 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Vänligen notera att ansökningar endast mottages genom vår hemsida.

Start:
Omgående.

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Snarast

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Bemanning Sverige AB
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
1417
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?intelliplanid=1417
Sista ansökningsdag:
2013-03-28


Senaste inkomna jobb