Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kansliassistent till Vo Hall

Om tjänsten

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Verksamhetsområde Hall är beläget strax utanför Södertälje och består av de slutna anstalterna Hall och Håga och har sammanlagt 235 platser för intagna. På anstalten Hall placeras intagna med långa strafftider och med särskilda villkor om hög säkerhet. Anstalten Håga har lägre säkerhetskrav och här placeras intagna med kortare strafftider eller i slutet av verkställigheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta med klient- och verksamhetsadministration och ansvarar då för bland annat registrering och expediering av klienthandlingar, posthantering, arkivering och diarium samt visst arbete rörande ekonomi. I arbetet ingår kontakt med andra myndigheter främst per telefon

KVALIFIKATIONER
Du har kompetens motsvarande treårigt gymnasium, gärna med samhällsvetenskaplig/ekonomisk inriktning eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. God IT-kompetens och kunskap i Office-programmen är nödvändig. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Då handläggningen är en del av rättsprocessen, krävs att du är noggrann, strukturerad och har ordning. Servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga värderas högt. Det är ett självständigt arbete och därför förväntar vi oss att du är företagsam. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Då kansliassistenterna idag endast består av kvinnor, ser vi gärna manliga sökande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att föregås av provanställning.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kriminalvården, Anstalten Hall

Ansökan

Referens:
A320013
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aacbb7f5-7f41-478f-8755-de44d3bdc95a&TK=0da10ffb-09b0-4b4b-99b2-e78b135076f3
Sista ansökningsdag:
2013-03-24
Övrigt:
Telefonsupport arbetsökande: 0771-704 704


Senaste inkomna jobb