Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kansliassistent till VO Nyköping

Om tjänsten

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Till anstalten Nyköping söker vi en Kansliassistent med uppgifter inom klient-och rättsvårdsområdet som bland annat innebär att hantera klientakter och svara för journalhantering, upprätta förslag och registrera strafftidsbeslut, hantera inkommande post samt sköta administration kring rättegångar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens och erfarenhet från administrativt arbete. Tidigare erfarenhet från arbete med rättsvårdsfrågor är meriterande. Som person skall du vara serviceinriktad, flexibel och noggrann. Samarbetsförmåga och förmåga att kunna arbeta självständigt är andra egenskaper som krävs.

Goda kunskaper i svenska språket såväl i muntlig som skriftlig framställning är nödvändigt. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom Kriminalvården.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid. Dagtid måndag-fredag.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-05-01 Provanställning kan förekomma.
Lön:
Månadslön Indivuduell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kriminalvården, Region Mitt

Ansökan

Referens:
A316070
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bd957823-5185-4c05-9f06-3a3934179732&TK=1fc1d098-a002-4412-82c3-f464da292312
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Den här tjänsten kan du endast söka genom lnk i denna annons eller direkt via www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar per brev, per telefax eller via e-post. Viss utbildning och möten förekommer på annan ort. Kriminalvården är en rökfri myndighet för såväl intagna/klienter som medarbetare. De flesta tjänster i Kriminalvården är säkerhetsklassade. Det innebär att kontroll registerkontroll kommer att föregå eventuellt beslut om anställning.


Senaste inkomna jobb