Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kategori- och inköpsassistent till kontor i Solna

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en administratör med sinne för service och som tycker om variation i sin arbetsdag. Du kommer att vara anställd av Proffice och arbeta ute hos vår kund med kontor beläget i Solna. Uppdraget är på deltid 75% med start omgående och beräknas pågå till årsskiftet.

Du kommer bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter: Artikeladministration, säkerställa korrekt datakvalitet i det administrativa systemet, stämma av pris, marginal och utpris per leverantör. Ansvar för korrekta priser och datakvalitet i det administrativa systemet. Säkerställa genomförandet av sortimentsrevidering och ansvar för uppdatering av artikelinformation på webbhandeln. Bistå kundsupport vid svåra reklamationsärenden och fakturering.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Deltid 75%

Sista ansökningsdag: 2013-03-25

För information: Therese Lönnberg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Goda kunskaper i svenska och engelska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad, analytiskt och kommunikativ. Vidare är du drivande, självständig, serviceinriktad och tycker om att ge bra service. Är du är social, vågar ta för dig och att ha mycket att göra är det här rätt jobb för dig! Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200417047
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200417047&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-25


Senaste inkomna jobb