Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kolloadministratör/barnplacerare

Om tjänsten

Till Barnens Ö åker varje sommar cirka 2500 kollobarn, på kollo får de uppleva gemenskap och härliga sommardagar med sol och bad. Inför högsäsongen tar vi nu sats och söker en kolloadministratör/ barnplacerare som kan stödja upp vår befintliga organisation under perioden april-juli.

Som barnplacerare är din främsta uppgift att ta emot ansökningar och sätta ihop kollogrupperna på bästa sätt utifrån hur kollobarnen har sökt och utifrån vilka möjligheter som finns placeringsmässigt. Det är ett stort pussel och ett viktigt arbete där mycket ska stämma och falla på plats så vi får varierade och bra sammansatta utan tomma platser. Placerings-/bokningsarbetet sker i digitala placeringsverktyg CMS-databas och MS Excel och Access.

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen barnplacering-/platsbokning, kundtjänst via telefon/mejl, försäljning av kolloplatser, administration och hantering av utskick, bokning av bussar, lokaler, mm.

Du har mycket kontakt med föräldrar, kollohandläggare på stadsdelar, föreståndare och kollopersonal. Arbetsplatsen är i Stockholm på kontoret på Västmannagatan men även viss tid på Barnens Ö.

För att passa till tjänsten ska Du vara mycket noggrann, ha datorvana, ha god organisationsförmåga och vara bra på att arbeta självständigt. Du ska så klart även ha hög servicevilja.

Deltid 75 %,

Välkommen med din ansökan till tjänsten innan 17 mars

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stiftelsen Barnens Dag
Hemsida:
http://www.barnenso.se

Ansökan

E-postadress:
info@stbd.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb