Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kommersiell administratör

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
För ett uppdrag i Finspång söker vi en person som ska arbeta som kommersiell administratör. Du kommer arbeta med blandad administration gällande resande personal. Det handlar bland annat om planering, reseräkningshantering, internfakturering, skicka offerter, ta in underlag samt viss kundkontakt. Uppdraget startar i början av april och löper till september utan möjlighet till ledighet under sommaren.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat med ekonomisk uppföljning är det meriterande. Arbetet sker i SAP så har du kunskaper i detta system är det ett stort plus. Då rollen är ny är det viktigt att du är flexibel, driven, social, noggrann samt att du vågar ta för dig. Ett krav är goda kunskaper i engelska då stor del av arbetet handlar om kommunikation med kunder och interna kontakter i andra länder.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Larsson på Manpower via telefon 011-191895 eller mail anna.larsson@manpower.se

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869822
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb