Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kontorsassistent - Extrajobb

Om tjänsten

Är du student och sugen på att plussa på kassan? Eller har du annan huvudsaklig sysselsättning och vill fylla ut timmarna?

Vi söker en kontorsassistent på timmar för kunds räkning i Luleå. Arbetsuppgifterna består till största del av allmänna kontorsgöromål som exempelvis posthantering.

Uppdraget startar i april och pågår i ca 4 veckor, därefter kan även strödagar i maj tillkomma. Uppdraget kan leda till möjlighet för sommarjobb. Arbetstiderna är huvudsakligen måndag till fredag mellan kl. 8:00 - 12:00.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Luleå

Omfattning: Ca 50%

Sista ansökningsdag: 2013-03-15

För information: Line Lindgren, line.lindgren@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Då det är en deltidstjänst på timmar ser vi gärna att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning, ex. studerande, egen företagare eller har annat deltidsarbete.

Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös.

Välkommen med din ansökan via www.proffice.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200413663
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200413663&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb