Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kontorsassistent med erfarenhet av telefoniadministration till myndighet

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en kontorsassistent som kommer att arbeta främst med kundens telefonadministration; mobilabonnemang, beställningar och registrering. Även mindre utredningar inom telefoni kan komma att förekomma. Du kommer att sitta centralt i Stockholm på kundens kontor och arbetar nära beställande chef. Uppdraget kommer att påbörjas i början av april. För rätt person kommer det att finnas stora chanser till självständigt arbete och utvecklingsmöjligheter.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Stockholm

Omfattning: heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med erfarenhet av att administrera telefoniabonnemang. Arbete inom offentlig förvaltning är meriterande. Vi ser också att du har arbetat med beställningsprocesser. Utredningserfarenhet är meriterande.

Du har relevant akademisk examen och en hög kommunikativ förmåga. Du är en duktig koordinator som har lätt för att prioritera och trivs med att leverera hög service. Du har hög stresstolerans, hög integritet och har god diplomatisk förmåga. Förutom det behöver du ha god engelska och goda kunskaper i Excel.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Personlig lämplighet är högst relevant till det här uppdraget.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: 2013-03-11

För information: Elin Thor

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200412061
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200412061&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb