Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kontorsservice med administration till kund i Kista

Om tjänsten

Nu söker vi en person som ska arbeta med kontorsservice och administration till vår internationella kund i Kista. Du kommer att arbeta med allmän kontorsservice, vara backup till konferensvärdinna, ha leverantörskontakter, samt en del administration såsom genomgång av arbetsordrar och fakturor. De administrativa uppgifterna kan komma att bli fler allt eftersom att personen kommer in i uppdraget. Det är viktigt att vara prestigelös i den här rollen, eftersom att arbetsgruppen ställer upp och hjälper varandra när det behövs. Uppdaget beräknas påbörjas omgående och pågår tills vidare.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Kista

Omfattning: heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med en vilja att lära och förmåga att lära snabbt. Du är prestigelös, driven och har en vilja att lära dig mer om avtal och avtalstolkning. Du har mycket goda datakunskaper, framför allt i Excel, samt mycket hög nivå på svenska och engelska i både tal och skrift. Relevant akademisk examen är ett krav. Det är en fördel om du bor i norrort.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningstid. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet till den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: 2013-03-25

För information: Elin Thor

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200416301
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200416301&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950


Senaste inkomna jobb