Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Koordinator för webbaserat system vid Linköpings universitet

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
Till Linköpings universitet söker vi nu en koordinator som kan hantera webbaserade system och multimedia.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och fram till sista juni 2013, med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte utan välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar att driva, underhålla och utveckla det webbaserade systemet EDIT (för mer info om EDIT, se http://www.hu.liu.se/pedagogisktcentrum/edit?l=sv). Tjänsten innebär till stor del att samarbeta med lärare genom att vara stöd i samband med framtagande av nya webbaserade problembaserade fall där multimediaproduktion, film och bilder, ingår. Även sedvanliga administrativa uppgifter ingår i denna roll.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande inom relevant område. Du bör även ha erfarenhet av multimedia och webb.

Som person är du självständig och har en vilja att driva projekt- och utvecklingsarbete. Dessutom är du initiativrik och har en god samarbetsförmåga.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34936
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34936
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb