Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

KPMG söker flera serviceinriktade projektadministratörer

Om tjänsten

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 152 000 specialister i 156 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.
Läs mer på www.kpmg.se


Arbetsbeskrivning
KPMG söker flera serviceinriktade projektadministratörer för tillsvidareanställning och till föräldraledighetsvikariat. Inom ramen för denna tjänst kommer du att få möjlighet att jobba i en mycket bred och varierad roll i ett team inom affärsområdet Advisory. Idag består teamet av 14 projektadministratörer som har ett väl fungerande samarbete och som tillsammans assisterar drygt 250 konsulter administrativt. För att trivas i rollen är du en positiv och driven ”doer” som trivs i en föränderlig verksamhet och är van vid ett högt tempo.

Urval av arbetsuppgifter:

• Ansvara för sedvanliga administrativa assistentsysslor, såsom mötesbokningar, kalenderhantering, e-post- och reseplanering samt vara behjälplig vid framtagande av uppdragsbrev och offerter
• Sköta projektadministration såsom registrering av kunder, kundfakturering, tid- och kostnadsuppföljning
• Ekonomisk uppföljning
• Ansvara för uppdatering av extern/intern webb
• Sköta koordinering, planering och genomförande av olika interna och kundanpassade aktiviteter såsom luncher, seminarier och andra event
• Delta och vara stödjande i olika interna förbättringsprojekt
• Hantera viss personaladministration vid exempelvis nyanställning av personal


Vem är du?
Kvalifikationer:
• Gymnasial utbildning
• Minst 2 års erfarenhet av arbete med administration
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda kunskaper i MS Office, företrädesvis i Excel
• Erfarenhet av att använda ekonomiadministrationssystemet Raindance och/eller WinTure/WinTid är meriterande

I dagsläget söker vi flera olika personer till rollen som projektadministratör. Vi kan därför tänka oss olika kombinationer av erfarenheter/profiler hos dig som sökande. Vi tror att du antingen har en bakgrund som administratör eller att du har tidigare erfarenhet av att arbeta nära och stötta högre chefer inom en organisation, t ex i en roll som executive assistant.

Oavsett din yrkesmässiga bakgrund så är du som person serviceinriktad med en professionell framtoning och du förstår vikten av att vara proaktiv och ligga steget före. Du har lätt för att samarbeta och känner stolthet i att stötta verksamhet och chefer. För att passa in i kulturen har du en positiv inställning och du är prestigelös. Det är viktigt att du är flexibel till ditt sätt att arbeta och att du trivs i en föränderlig verksamhet där det till stor del är upp till dig själv att strukturera och organisera din arbetsdag.

Karaktären på arbetsuppgifterna och det stundtals höga tempot gör att du behöver vara duktig på att prioritera och har en god förmåga att klara av stressiga situationer. Vi förväntar oss att du har hög integritet i arbetet och det är till stor fördel om du sedan tidigare har erfarenhet av att hantera konfidentiell information. På KPMG förväntas du bidra med en affärsmässig attityd till arbetet och dina arbetsuppgifter men det är minst lika viktigt att du bidrar till teamet och trivs med dina kollegor och med ditt arbete. Du kommer i ditt arbete att stötta stora delar av affärsområdet Advisory vilket även innebär att löpande identifiera bästa möjliga arbetssätt. Det är en stor fördel om du uppskattar och har erfarenhet från att arbeta med ständiga förbättringar.


Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower Rekrytering. För mer information om tjänsten eller din ansökan vänligen kontakta Manpowers rekryteringskonsulter Åsa Nygårds tel: 08-452 26 53 eller Nina Ahlström på telefon 08-452 33 11.
Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870367
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb