Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundansvarig kortsäljare på Retail Drift företagsmarknad sökes

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Om företaget
St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Deras verksamhet utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. Moderbolaget är finskt med huvudkontor i Helsingfors. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin, egentillverkad etanol under varumärket RE85. Koncernen har sex produktions-anläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och 1 100 St1- och Shellstationer i Finland och Sverige samt 40 St1-stationer i Norge. I Sverige är vi drygt 330 anställda. Besök gärna vår hemsida, www.st1.se, för mer information.

Om du vill arbeta på ett bolag som är entreprenörsdrivet och modernt så kan st1 erbjuda dig ett företag med hög trivselfaktor som värnar om ett grönare samhälle. Det finns goda möjligheter att utvecklas och det ges chans att vara med att bygga upp och utveckla. Lokalerna, som är ljusa och fräscha, ligger i nära anknytning till tunnelbana och pendeltåg.

Till huvudkontoret i Sundbyberg söker man en kundansvarig kortsäljare till företagsmarknad – Fleet med ansvar för små och medelstora företagskunder.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en positiv och driven affärsansvarig/ kundansvarig kortsäljare inom Retail Drift (Fleet) som riktar sig till företagskunder med företagsbilar och tjänstebilar.

Som kundansvarig kortsäljare är du involverad i hela säljprocessen och ditt övergripande ansvar är att säkerställa att företaget har rätt kundportfölj med rätt villkor.

Som en del i ansvaret ligger bland annat att:
•Bearbeta nya kunder och reaktivera inaktiva kunder
•Utveckla framtidens erbjudanden
•Ha volym och lönsamhetsansvar för bolagets kundportfölj

Du kommer att ha både interna och externa kontaktytor och förväntas ge stöd till bland annat handlare och köpmän i affärsrelaterade frågor.

Tjänsten är på heltid och det är start omgående.

Vem är du?
För att passa in i rollen som kundansvarig kortsäljare ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du har förståelse för affärer och förstår samband mellan volym och lönsamhet.

Som person är du orädd och vågar tänka ifrågasättande. Då många arbetsuppgifter är av projektkaraktär kräver rollen eget driv och fokus på att få arbetsuppgiften genomförd. Du skall vidare ha en förmåga att samla ihop många trådar och samarbeta aktivt med andra affärsområden. Förmågan att planera effektivt och agera noggrant är nyckelord då arbetet till en början innebär en stor del administration.

Vi ser att du har följande utbildning och erfarenhet:
•Lägst gymnasiekompetens och gärna någon form av Universitets-/högskoleexamen förslagsvis inom ekonomi/marknad
•Erfarenhet inom tjänsteförsäljning
•Marknadsföringskunskaper
•Erfarenhet av affärsuppföljningsverktyg och datakunskap


Vad kan Manpower erbjuda dig?
Du blir anställd av Manpower som ambulerande konsult. Som anställd hos Manpower har du alltid en marknadsmässigt satt lön. Du får också ta del av förmåner som bland annat friskvård, hushållsnära tjänster och tipspeng.

För rätt person finns det möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker ovan nämnda tjänst genom att lägga in dig på vår hemsida, www.manpower.se samt att koppla din ansökan till denna annons. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Salesgruppen via telefon: 08-764 26 51.

Välkommen in med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=866043
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb