Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundservicemedarbetare till Pitney Bowes

Om tjänsten

Om kunden
Som världsledande innovatör på marknaden för brevhanteringssystem erbjuder Pitney Bowes den senaste tekniken inom kuvertering, adressering, frankering, brevöppning och dokumentförstöring. Med produkter, tjänster och kunskap hjälper dem företag till snabbare och säkrare informationsflöde mellan företagets interna och externa kunder. Pitney Bowes är starka, kunniga, kreativa och jobbar alltid för att bli en långsiktig samarbetspartner. De är ett och samma företag från utveckling och tillverkning till försäljning och service vilket gör att Pitney Bowes alltid levererar kvalitet. De har både den teknologiska och ekonomiska styrkan att leda utvecklingen även i framtiden.

Om jobbet
Du kommer att tillhöra Pitney Bowes Service Desk och arbeta mot företagskunder. Din roll är att ta emot ärenden via telefon, mail och lösa diverse olika problem för kunderna. Samtalen rör allmänna frågor om bolaget, deras tjänster, tekniska lösningar, fakturaärenden samt felanmälan. Många av kundernas problem kan lösas per telefon och du kommer därför guida kunderna i felsökningarna. Du kommer även att ansvara för att boka in och skicka ut tekniker till kunderna.

Möjligheter
Att jobba på innebär att du får möjligheten att arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av en jordnära kultur som präglas av en internationell arbetsmiljö. Personalen på Pitney Bowes värderas högt och därför strävar de efter att ta tillvara och utveckla varje medarbetares individuella kompetens och uppmuntra till utveckling. Det råder en bra stämning där det händer mycket. Pitney Bowes erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och stora möjligheter till utveckling.

Krav
Nu söker vi dig som är serviceminded, teknikintresserad och vill arbeta på Pitney Bowes kundserviceavdelning. Vi söker dig som ser varje kund som unik och som alltid ger hög service.
Du ska ha skinn på näsan och våga ta tag i uppgifter. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med liknande uppgifter och har god teknisk kännedom. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice.

Personliga krav
Vi ser att du har en positiv attityd och är engagerad och driven i ditt arbete. Du är en ödmjuk person som är prestigelös, flexibel och har god kundfokus. Du är kommunikativ i tal och skrift och är lösningsorienterad. Att vara noggrann i arbetet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper snarare än din erfarenhet.

Arbetstider, omfattning och tillträde
Arbetet är på heltid under kontorstider med start i april. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och för rätt person finns det stora möjligheter till rekrytering av kunden.

Sök jobbet
Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel.

Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HERO AB

Ansökan

Övrigt:
http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=304


Senaste inkomna jobb