Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet från bank

Om tjänsten

Tranpenad

Om oss
Tranpenad Bemanning strävar efter att bli västra och södra Sveriges ledande bemanningsföretag. Våra kontor i Göteborg, Borås, Jönköping, Halmstad och Helsingborg erbjuder bemanningslösningar som får både människor och företag att må bra inom områdena Kontor & Ekonomi, Bygg & Anläggning samt Logistik & Industri.

Tranpenad är varken störst eller särskilt välkända. Det spelar ingen roll då varken storlek eller kändisskap får våra medarbetare att göra ett bättre jobb. Det är närheten till kunderna och konsulterna och kunskapen om våra kunders verksamhet som är måttet på vår framgång och vår förmåga att bemanna verkligheten på ett sätt som lever upp till de krav och önskemål våra kunder ställer.

Om tjänsten
Vi söker nu fler kundtjänstmedarbetare!

Vår kund är ett spännande företag som erbjuder privatpersoner och företag att via webben hålla koll på alla sina försäkringar och lån. Företaget ingår i en stor koncern som nu ska starta upp en ny verksamhet med kundtjänst och då är det Dig vi söker.

Kundtjänsten kommer att bemannas dag- och kvällstid måndag till söndag och vi kommer därmed att bygga upp olika team som kommer att arbeta skift. Arbetet som kundtjänstmedarbetare innebär att du är rösten utåt för företaget och svarar på frågor från både privat- och företagskunder. Frågorna kan handla om allt från hur man använder sajten till frågor gällande privatekonomi som lån, amortering o.s.v. samt frågor från företag angående årsbokslut, resultaträkning o.s.v.

Din profil
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från bank eller på annat sätt kan visa att du har goda kunskaper om privat- och företagsekonomi. Du som söker brinner för service och är en lojal lagspelare. I övrigt har du en trevlig telefonröst och som person är du ansvarsfull, flexibel, noggrann, serviceinriktad samt har god samarbetsförmåga. Det är som sagt mycket meriterande om du har erfarenhet från bankvärlden så att du har lätt för att svara på ovanstående frågor. Det är viktigast att du har har en positiv inställning och tycker att det är roligt att ha ett arbete med mycket kontakt med människor.


Arbetstider och övriga villkor
Start: Beräknad start är nu mars/april, men beror helt och hållet på när den nya webfunktionen är klar.
Arbetstider: Dag- och kvällsskift, måndag - söndag.
Lön: Marknadsmässig enligt avtal

Tjänsterna är på både hel- och deltid.

Du som söker deltidstjänsten kanske är pensionär med en bakgrund inom bankvärlden men som vill jobba lite extra alternativt högskole/universitetsstudent som vill jobba inom denna inriktningen och som vill tjäna extra pengar och fylla på CV:t under studietiden.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag dock senast den 10:e mars 2013.

Skriv och berätta om dina erfarenheter du har för att kunna svara på frågor gällande privat- och företagsekonomi samt om du söker en tjänst på hel- och/eller deltid.

Vid frågor kontakta konsultchef Sofie Klaesson på 031-673742.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tranpenad Kontor & Ekonomi
Hemsida:
http://www.tranpenad.se

Ansökan

Referens:
79
Webbplats:
http://www.tranpenad.se/soker-du-jobb/jobbannons/?jaid=79
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb