Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare med norska språkkunskaper för extra och sommarjobb

Om tjänsten

Proffice söker nu dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra som kundtjänstmedarbetare mot norska marknaden. Det finns även stor chans till heltid under sommaren. Vår kund erbjuder produkter som näring-och vitaminstillskott och sitter i fräscha, fina lokaler mitt i centrala stan.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du svara på inkommande samtal från både kunder och distributörer. Du tar även emot ärenden via inkommande mail. Du ansvarar för ditt egna ärenden samtidigt som du jobbar väldigt tätt tillsammans med övriga kundtjänstmedarbetare. Det kan även förekomma arbetasuppgifter som att göra utgående samtal, exempel på detta är att ringa och välkomna nya kunder.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: 2013-05-31

För information: Johanna Wall - johanna.wall@proffice.se.

Kvalifikationer:
Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan norska flytande. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet från restaurangbranschen. Du är en duktig datoranvändare och kan engelska obehindrat. Om du har kunskaper i andra språk är detta mycket meriterande.

Som person är du driftig och orädd. Du är ansvarsfull, flexibel och klarar av en hög stressnivå. Du ser lösningar på problem och är en teamplayer som snabbt kan anpassa sig till olika situationer.

Sökt tjänsten redan idag då urval sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och notera gärna i din ansökan vad du studerar och hur länge du har kvar på dina studier.

Välkommen med din ansökan på www.proffice.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200413048
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200413048&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-05-31


Senaste inkomna jobb