Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare nordiska språk

Om tjänsten

Proffice söker för uppdrag hos en av våra kunder i Linköping kundtjänstmedarbetare. Du som söker ska ha mycket goda kunskaper i antingen danska, finska eller norska. Vi gör löpande urval och intervjuer, välkommen med din ansökan.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Linköping

Omfattning: Både hel- och deltid

Sista ansökningsdag: 2013-03-17

För information: linnea.almqvist@proffice.se [ mailto:linnea.almqvist@proffice.se ]

Kvalifikationer

Du som söker har något av de nordiska språken som modersmål, alternativt har du varit bosatt i något av länderna under en längre tid. Du ska kunna både tala och skriva antingen danska, norska eller finska obehindrat. Som person är du serviceinriktad, har lätt för att lära och är flexibel.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200412590
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200412590&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb