Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mäklarassistent till Guy Carpenter

Om tjänsten

Är du en administratör som ger det lilla extra? Vill du arbeta som mäklarassistent i ett internationellt företag inom försäkringsbranschen? Då kan denna tjänst vara ditt nästa steg i din yrkesbana.

Guy Carpenter & Company AB utformar och levererar strategier, lösningar och service inom återförsäkring. Våra kunder är försäkringsbolag på den Nordiska marknaden och i Baltikum. Som den ledande återförsäkringsmäklaren i detta geografiska område stöder vi våra kunders affärsstrategier och finansiella mål med moderna verktyg på återförsäkringsmarknaden. Vårt nordiska kontor ligger på Norrmalm i Stockholm och här tjänstgör ca 30 personer. Guy Carpenter & Company LLC har över 2,000 anställda och kunder i över 100 länder. Bolaget ingår i Marsh & McLennan Companies, den globala ledaren inom risk- och försäkringsservice.

Mäklarassistent till Broker Support gruppen

Arbetsuppgifter
Gruppen av mäklare och broker support arbetar med att utforma och placera återförsäkringslösningar till våra kunder som utgörs av de nordiska försäkringsbolagen.

I broker support rollen på Guy Carpenter arbetar du i kundteam och stödjer återförsäkringsmäklarna i hela förnyelseprocessen från förberedelse till efterarbete. Rollen innebär att hantera offerter, uppdatera avtalstexter och förbereda affärsdokumentation. Du sammanställer kundens portföljinformation och bevakar affärsprocessen. Broker support sköter även korrespondens med kunder och återförsäkringsgivare.

Guy Carpenter erbjuder dig med rätt inställning och fallenheter utvecklingsmöjligheter som passar dina ambitioner och företagets behov.

Din profil
Vi söker dig som är en administratör utöver det vanliga, med ett par års erfarenhet. Du har hög yrkesstolthet samt brinner för ditt arbete och det du kan bidra med.

Tänkbara tidigare arbetslivserfarenheter kan vara från försäkringsbolag, revisionsbyrå, bank, fastighetsmäklarföretag eller annat tjänsteföretag från en roll som kvalificerad assistent / administratör.  Du är van vid att arbeta i en professionell miljö med högt tempo och höga krav på kvalitet i alla aspekter av arbetet.

Vi söker dig som behärskar både svenska och engelska obehindrat. Koncernspråket är engelska och arbetet innebär en mängd internationella kundkontakter. Du är en van användare av MS Officepaketet.

Du som person
Du är noggrann, proaktiv, ansvarstagande och klarar av en stundtals ojämn arbetsbelastning. Du är en person som är engagerad, affärsmässig och kundorienterad. Du ser dig själv som en person med "skinn på näsan" och vågar ta för dig. Samtidigt är du en smidig teamplayer som inte drar dig för att fråga om hjälp för egen del eller ställa upp för dina kollegor.

Arbetet innehåller både vissa processtyrda, återkommande rutiner samt mer komplexa arbetsuppgifter som ger utrymme för kreativitet och möjlighet att utveckla affärsdokumentationer och processer. Vi söker därför dig som är en problemlösare som arbetar proaktivt och eftersträvar att prestera det "lilla extra".

Intresserad?
I detta uppdrag samarbetar vi med First Reserve AB.  Sök gärna tjänsten om du motsvarar våra förväntningar och är intresserad. Vid eventuella frågor kontakta gärna Sandra Solomon på tfn: 08-705 80 63 eller Pouneh Sahlin på tfn: 08-705 80 65.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/ Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
First Reserve AB
Hemsida:
http://www.firstreserve.se

Ansökan

Webbplats:
https://first.easycruit.com/vacancy/application/893975/33797?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb