Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker administratörer

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Inför kommande uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder söker vi nu personer som ska jobba med kontor/administration.
Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att sköta administrativa rutiner vilket bland annat innebär att planera och samordna, arbeta utifrån fastlagda rutiner, vara ett operativt stöd för verksamheten, formulera brev, protokoll m.m efter anvisningar om sakinnehåll, ge informationsservice till kunder och medarbetare, arbeta med telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser, vara behjälplig med service inom t.ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. Utreda, granska och handlägga ärenden, avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut, arbete av utredande och/eller samordnande karaktär.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta utifrån fastlagda rutiner, hantera många kontakter med anställda och allmänhet, göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram samt kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med Offentlighetsprincipen.

Vem är du?
Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande, samt minst 1 års arbetslivserfarenhet inom kontor/administration. Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska avseende tal och skrift, goda datakunskaper i kontorsstödsprogramvara och erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem.

Meriterande är om du har högskoleutbildning inom aktuellt område och några års arbetslivserfarenhet inom kontor/administration samt erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet, vilket innebär kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet

Som person är du strukturerad och noggrann. Då arbetet delvis bedrivs självständigt är det av stor vikt att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du har också en god samarbetsförmåga och du är öppen för nya och förändrade arbetsuppgifter. Du motiveras av att ha mycket att göra och du har förmågan att arbeta med flera olika uppgifter parallellt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linda Fernlund på telefon 060-64 65 43.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar med registrerat CV på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870843
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb