Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker löneadministratörer

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Inför kommande uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en person som ska jobba med löneadministration.
Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att bearbeta och kontrollera löneunderlag, ta fram rapporter och statistik, redovisa skatter och arbetsgivaravgifter, samt sammanställa tid- och frånvarorapporter.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta utifrån fastlagda rutiner, hantera många kontakter med anställda och allmänhet, göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram samt kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med
Offentlighetsprincipen.

Vem är du?
Du har minst gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning inom lön/administration, samt minst 1 års arbetslivserfarenhet från att ha arbetat som löneadministratör. Goda kunskaper i Svenska avseende tal och skrift, datakunskaper i kontorsstödsprogramvara, samt goda kunskaper i lönesystem och ekonomisystem.

Meriterande är om du har högskoleutbildning inom aktuellt område, minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och mycket noggrann. Dessutom har du förmågan att arbeta självständigt och sätta dig in i nya uppgifter. Du har hög ansvarskänsla och god initiativförmåga. Vidare tycker du om att arbeta med siffror och är analytisk, engagerad och flexibel.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Dajana Katanic på 060-64 65 46 eller Linda Fernlund på telefon 060-64 65 43 .
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar med registrerat CV på vår hemsida.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870847
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb