Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker studenter

Om tjänsten

Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb.

Arbetsbeskrivning
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som är student och kan jobba lite extra inom kontor, reception och administration.

Vem är du?
Du måste vara inskriven på universitet eller högskola på minst 50%.
Som person är du glad, positiv och tycker det är kul att möta nya människor och ta tag i nya saker. Du är snabblärd och gillar när det händer saker.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.
Körkort och tillgång bil är ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Eva Willman 042-371634.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Student
Hemsida:
www.manpower.se/student

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869804
Sista ansökningsdag:
2013-04-10


Senaste inkomna jobb