Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Medarbetare till kundsupport sökes omgående

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en person som vill jobba med kundsupport hos vår kund i Helsingborg. Uppdraget startar omgående och löper på minst sex månader. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö där det ställs höga krav på flexibilitet och effektivitet. Till arbetsuppgifterna hör att sköta varulagret och att ta emot beställningar från kunder. Du kommer även besvara frågor kring produkterna och ta hand om reklamationer.

Vem är du?
Du har gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av läkemedelsbranschen och affärssystemet SAP är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt en hög servicenivå. Det är ett krav att du behärskar Excel på en högre nivå eftersom optimeringen av varulagret sker i Excel.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
För information angående tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Dino Elezovic på 043-371631. Vi arbetar med löpande urval så annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Du använder fliken nedan för att söka tjänsten.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869039
Sista ansökningsdag:
2013-04-04


Senaste inkomna jobb