Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Medarbetare till Tele2s företagssupport

Om tjänsten

Vill du jobba på en av Sveriges ledande operatörer?

Om kunden

Tele2 har 36 miljoner kunder i 11 länder. De erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster. Customer Operations Tele2 Sverige hanterar kundservice för både privat- och företagskunder. Betydelsen av kundservice ökar i takt med kunders förväntningar och därför arbetar Tele2 intensivt med att utveckla kontakterna med sina kunder. Tele2 behöver nu förstärka och utöka den kundserviceavdelningen på företagssidan med ett antal personer.

Om jobbet

Du kommer att tillhöra den grupp som hanterar ärenden från Tele2s kontaktpersoner och de största företagskunder, samarbetspartner, kommuner, landsting och föreningar. Kontakterna är oftast mot kundernas IT, telefoni eller växelavdelningar. Samtalen rör allmänna frågor om bolaget, deras tjänster, tekniska lösningar, fakturaärenden, abonnemangsfrågor samt felanmälan. Du kommer även att hantera ordrar och utrullning av tjänster. Då man jobbar mot de största kunderna kommer du att stöta på många anpassade speciallösningar. En del av ärendena hanteras via e-post mot kunder och samarbetspartners. Du kommer även att arbeta med registreringar i olika stöd ?och administrationssystem.


Möjligheter

Du kommer att komma in i en stor organisation med oändliga möjligheter. Visar du framfötterna är karriärmöjligheterna obegränsade. Du får mycket utbildning i början och har möjlighet att klättra inom olika skill-nivåer och därav påverka din kompetens.

Krav

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med liknande uppgifter och har god kännedom om något/några affärssystem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice, administration och telekom. Du har god PC-vana och har lätt att lära dig nya system. Vi ser gärna att du har kunskaper inom någon sorts växel eller växellösning.

Personliga krav

Vi söker dig som tycker om att ha kundkontakt via telefon. Du är stresstålig och noggrann i ditt arbete och drivs av problemlösning. Du ska ha skinn på näsan och våga ta tag i uppgifter.
Vi ser att du har en positiv attityd och är engagerad och driven i ditt arbete. Du är kommunikativ i tal och skrift och är lösningsorienterad. Att vara noggrann i arbetet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper snarare än din erfarenhet.

Arbetstider, omfattning och tillträde

Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är i så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och för rätt person finns det framtida möjligheter till förlängning eller rekrytering av kunden

Sök jobbet

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande och vi ser gärna att du är tillgänglig för intervju på kort varsel.

http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=300

Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 25 230 eller Poria på telefon 08-400 25 247

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.

Administrativ assistentVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
HERO AB

Ansökan

Referens:
Företagssupport Tele2
Övrigt:
http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=300


Senaste inkomna jobb