Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Miljöadministratör

Om tjänsten

Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb!

Arbetsplats och arbetsuppgifter
Välkommen till Bygg och miljö i Svedala där vi jobbar med olika aspekter av samhällsplanering, byggande och miljöfrågor! Miljötillsyn, detaljplaner och bygglov är exempel på ansvarsområden som finns hos oss på Bygg och miljö. Som miljöadministratör tillhör du vår tillsynsgrupp, som arbetar med såväl miljö- och hälsoskydd som livsmedel. Du arbetar i nära samarbete med våra miljöinspektörer.

Du sköter diarieföring, utskick, arkivering och ekonomisk administration och ger service till allmänhet och verksamhetsutövare. Du är en av kontorets tre administratörer som samarbetar och avlastar varandra vid behov t ex vid frånvaro. Administratörernas gemensamma arbetsuppgifter består bland annat av att ta emot telefonsamtal, posthantering och systemansvar för ärendehanteringssystemet.

Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, noggrann och gillar att både hålla ordning och ta dig an nya uppgifter. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på ett kommunalt miljökontor eller motsvarande. Kännedom om kommunens ansvar inom miljöområdet är en fördel. Du är van vid att hantera olika dataprogram för diarieföring, text- och bildbehandling, kartinformation och ekonomiredovisning. Din utbildningsbakgrund är förutom gymnasieutbildning gärna en påbyggnad inom förvaltning/ administration eller miljöområdet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Svedala kommun tillämpar rökfri arbetstid.
I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare 100 % , tillträde under april månad.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svedala kommun
Hemsida:
http://www.svedala.se/

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
Vi arbetar med e-rekrytering och vill däför att du söker jobbet via vår hemsida www.svedala.se.


Senaste inkomna jobb