Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Noggrann administratör till forskningsverksamhet

Om tjänsten

Jurek Bemanning Sverige AB

Arbetsbeskrivning
Som administratör hos vår kund, som är en statlig verksamhet, kommer du att arbeta med verksamhetsstödjande administration såsom arkivering, diarieföring, kvalitetsarbete, dokumenthantering samt koordinering av leveranser. Du kommer också att ha många interna och externa kontakter inom organisationen samt assistera och avlasta där det finns behov. Detta innebär t.ex. fakturabehandling, protokollföring under möten samt ansvar för viss personaladministration så som t.ex. hantering av sjukanmälningar och tidrapporter. Då verksamheten är skyddsklassad kommer du också att kontrollera in- och utpasseringar.

Vem är du?
Till rollen som administratör söker vi dig som är noggrann och serviceinriktad samt utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Vi tror att du har relevant högskoleutbildning samt att du har mycket goda IT-kunskaper, då du kommer att hantera många olika typer av system parallellt. Vidare bör du kommunicera väl på engelska, såväl skriftligen som muntligen, då många av dem du kommer i kontakt med är engelskspråkiga.

Du erbjuds..
Är du rätt person för oss, erbjuds du en bred och stimulerande tjänst inom en spännande och kunskapsintensiv verksamhet. Tjänsten ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och beräknar pågå i 6 månader. För rätt person finns därefter eventuellt möjlighet till en direktanställning hos vår kund.

Då verksamheten är skyddsklassad kommer du att genomgå en säkerhetskotroll.


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start:
Omgående.

Lön:
Enl. ök.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Bemanning Sverige AB
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
1423
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?intelliplanid=1423
Sista ansökningsdag:
2013-04-09


Senaste inkomna jobb