Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Noggrann Fondadministratör

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


SW söker för kunds räkning drivna och noggranna fondadministratörer.  Kunden är en storbank och du kommer jobba i team på 8 personer med att köpa och sälja både svenska och utländska fonder. Hela gruppen består av 15 personer och är ett otroligt drivet och glatt gäng.

Tjänstebeskrivning
I rollen som fondadministratör kommer du att administrerar fonder för både privatpersoner och företag och Du kommer i huvudsak att jobba med orderhantering och settlement inom globala fonder.
Arbetet prioriteras främst utifrån fondbolagens samt kundens interna stopptider varpå det ställs stora krav på att du är flexibel. Du kommer att ha mycket kontakt med utländska fondbolag men även interna enheter och affärsområdet.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och med relevant erfarenhet av arbete med värdepapper/fondadministration. Du ska vara flytande i så väl svenska om engelska i både tal och skrift.

Som person är du otroligt noggrann, strukturerad och organiserad då man manuellt knappar i beloppen. Samtidigt måste du vara driven, snabblärd och stresstålig då det är otroligt högt tempo stundtals. Du drivs av jobba i ett team och gillar förändringar.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående med slut 2013-12-31 och anställning hos SW . Sista ansökningsdag är 2013-03-21 men anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Nordin, 08-407 55 66.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enl.ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/930847/28546?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-21


Senaste inkomna jobb