Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

På NetOnNet för vi en envis kamp mot stora prislappar på hemelektronik. Vi säljer direkt från lagerhyllan, både på nätet och i våra Lagershopar landet över, till priser som gör att allt fler upptäcker att det lönar sig att kolla med oss först. Kombinerat med Internet bedriver vi ett unikt koncept med försäljning direkt från våra Lagershopar i Borås, Ullared, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Örebro, Linköping, Västerås, Helsingborg och Uppsala. I anslutning till lagerhyllorna har vi kopplat upp datorer där du har tillgång till hela vårt sortiment med pris- och produktinformation. På vägen in finns kundvagnar som du använder när du på egen hand plockar till dig det du behöver. Allt från stora TV-apparater till sladdar, band, väskor mm. Bolaget startade i mars 1999 och har sitt huvudkontor i Borås. Vi finns även i Norge med internetförsäljning sedan maj 2006.
Norsktalande kundservicemedarbetare till huvudkontoret i BoråsVill du arbeta i en otroligt spännande bransch på ett av Sveriges största hemelektronikföretag med världens kanske roligaste produkter? Vi söker nu YTTERLIGARE 2 st norsktalande kundservicemedarbetare till huvudkontoret i Borås.

Avdelningen består i dagsläget av 25 personer som hanterar alla inkommande kundkontakter via telefon, chat och mail för både Sverige och Norge. Arbetet sker i högt tempo med hög servicekänsla.

Vi söker dig som är lyhörd, målinriktad och trivs med service, support och försäljning. Inställningen ”vad kan jag hjälpa dig med?” ska genomsyra hela ditt arbete. Vi strävar efter att hela tiden förbättra servicenivån genom att aldrig sluta lära och se vårt arbete ur kundens ögon.

Profil

Du ska ha minst gymnasieutbildning, tidigare erfarenhet från något serviceyrke och då gärna detaljhandel, du är van vid att sälja antingen över telefon eller i butik. Erfarenhet från hemelektronikbranschen är meriterande.

Du är en person som är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Du är initiativrik och vill bidra till en hög trivsel på avdelningen. Struktur, ordning och noggrannhet är personliga egenskaper som är viktiga för dig. Du har hög integritet och ansvarskänsla i ditt arbete och är positiv och hjälpsam som person. Att vara serviceinriktad är en självklarhet för dig och du brinner för att hjälpa kunden.

PC-vana samt goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Har du erfarenhet från affärssystemet Jeeves ses det också som meriterande.

Du har kunskaper i norska språket (tal och skrift). Engelska är vårt koncernspråk och det är därför viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Arbetsuppgifter

Hantering av alla förekommande arbetsuppgifter på en kundserviceavdelning såsom:

- Telefonförsäljning (ingående försäljning)

- Leveransfrågor

- Service- och reklamationsärenden

- Produktrådgivning

- Andra förekommande administrativa uppgifter

Arbetstid

Arbetstiden är förlagd dagtid (vardagar) efter schema och det är en heltidstjänst.

Placering: NetOnNets huvudkontor i Borås.
Kontaktperson

Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan/CV via vår rekryteringssamarbetspartner Speed Professionals AB – du finner annonsen på: www.speedgroup.se

Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt.


Vi frågor rörande denna tjänst kontakta:
Annika Rådberg – 033 – 722 59 02 på Speed Professionals AB.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Norsktalande kundservicemedarbetare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Speed Professionals AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.speedgroup.se/sök-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=361
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb