Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Office Assistant med servicekänsla sökes till SomnoMed!

Om tjänsten

Trivs du med administration, varierande arbetsuppgifter och att skapa effektiva rutiner samtidigt som du har daglig kontakt med kunder? Då har du en unik möjlighet att söka tjänsten som Office Assistant på SomnoMed och bidra till företagets fortsatta utveckling i Norden.

Hur ser din arbetsdag ut?

I egenskap av Office Assistant blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för den dagliga driften och det administrativa stödet av kontoret. Det innebär att du sköter all administration kring SomnoMeds produkter gällande kundsupport, service och uppföljning. Exempel på arbetsuppgifter är; registrering av ordrar och beställningar i befintligt CRM-system, fakturahantering, sköta utskick, besvara mail, ta emot förfrågningar och samtal via telefon från kunder. Vidare kommer du även att ansvara för att administrera och bjuda in till kurser SomnoMed håller för kunder. I arbetet ingår också visst försäljningsarbete i form av uppföljning och kontakt med kunder via telefon.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande administrativt arbete på exempelvis sömnlabb, tandläkarmottagning eller annan vårdmottagning. Är du utbildad tandsköterska eller har annan utbildning med inriktning på vård är det meriterande.

Du skall trivas med att arbeta självständigt med varierande administration och vara bra på att skapa struktur och rutiner för arbetet i syfte att effektivisera och stödja försäljning och distribution av SomnoMeds produkter till våra kunder som är tandläkare i Sverige och övriga Norden. Kontakten med kunderna ser du som stimulerande och roligt.

Krav är att du har arbetat med ekonomisk administration såsom fakturering och kontering. Du har god datorvana. Har du erfarenhet av arbete i något affärssystem är det meriterande.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift eftersom du i rollen som Office Assistant har kontakt med övriga kontor i Norden och Europa.  

Stämmer egenskaper som positiv, ambitiös, initiativtagande och prestigelös in på dig? Då kommer du att ha goda förutsättningar för att lyckas bra i rollen!Du har goda organisatoriska kunskaper och ett bra detaljsinne.     

Vad erbjuder vi?

Vi på SomnoMed är stolta över vår evidensbaserade metod av OSA behandling, samt utvecklingen av SomnoDent ® MAS. År 2004, efter 7 år av klinisk forskning, godkändes SomnoMed att kommersialisera sin Mandibulära Avancerade Sömnapnéskena (SomnoDent ® MAS), som kliniskt validerad behandling av OSA. Utvecklad av ortodontisten Dr Richard Palmisano, äger SomnoMed helt alla immateriella rättigheter till SomnoDent ® MAS. I linje med denna filosofi fortsätter SomnoMed att genomföra forsknings- och utvecklingsprojekt för att tillhandahålla ytterligare kliniska bevis. Detta för att öka effekten av våra MAS och bättre betjäna våra patienter, deras tandläkare och läkare. Samtidigt som vi utvecklar apparater för att uppnå högre livskvalitet, är det en vetenskaplig behandling för främjandet och säkerställandet att patienter behandlas omsorgsfullt och i linje med vår evidensbaserade metod. Med hänsyn tagen till dessa resultat strävar vi efter att ge tillförlitligt stöd till patienter, tandläkare och hänvisar till specialister i vår gemensamma strävan att minska förekomsten av OSA i samhället.

SomnoMeds kontor är beläget på Gärdet. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.    

 Är du intresserad?

Vid denna rekrytering samarbetar SomnoMed med Adecco. Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2013 via www.adecco.se under lediga tjänster. Ansök snarast, rekryteringsarbetet och intervjuerna sker löpande under ansökningstiden. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på tel 08-598 982 61. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

 Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=B2A4263C-3277-4FE5-BE7A-E31301BCF5C8
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb