Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Områdessamordnare

Om tjänsten

Kommungemensam äldre- och funktionshinderverksamheten ansvarar för de enheter som arbetar kommunövergripande mot äldreomsorgen i Borås Stad samt vissa delar av funktionshinderverksamheten. Avsikten är att skapa likabehandling och ha medborgarens bästa i fokus.

Arbetsplats: Kommungemensam äldreomsorg.

Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 100 procent av heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2014-06-01. Tillträde 2013-06-01.

Arbetsuppgifter: Huvuduppdraget är att bistå områdeschefen med administrativt stöd, vilket bl a innefattar att föra protokoll och minnesanteckningar, göra sammanställningar och statistikarbete samt viss fakturahantering. I arbetsuppgifterna ingår även uppdatering av hemsidan internt och externt och att utföra arbete i Borås Stads personalsystem med schemaläggning, ledigheter etc. Arbetet innefattar också att vara beställare av IT-relaterad utrustning och ordna log-in i våra system. Det ingår också att ge visst administrativt stöd till utvecklingsenheten inom äldreomsorgen.

Kvalifikationer: Högskoleutbildning med inriktning mot administration eller liknande samt minst två års erfarenhet från administrativt arbete är ett krav. Du har även erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen och har god förståelse för hur olika verksamheter inom området fungerar. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är flexibel och som får saker gjorda. Du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har god samarbetsförmåga, en vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att finna lösningar. Erfarenhet av följande program är meriterande: Officepaketet, Heroma, Agresso, SiteVision och Lotus.

Upplysningar lämnas av områdessamordnare Linda Weiland, tfn 033-35 35 81. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2013-03-17.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Borås Stad
Hemsida:
www.boras.se/ledigajobb

Ansökan

Referens:
46:2013:19
Webbplats:
http://www.boras.se/ledigajobb?sida=annons&data=4146438975127317438&benamning=
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb