Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Omväxlande uppdrag för student

Om tjänsten

Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.

Är du en student som letar efter ett meriterande extrajobb? Som ambulerande konsult hos Randstad får du en chans att möta olika arbetsplatser och prova på olika arbetsuppgifter. Detta är din chans att skapa dig ett kontaktnät och bas för din framtida karriär!

Arbetsuppgifter:
Hos Randstad får du möjlighet att arbeta inom flera olika administrativa och serviceinriktade roller. Bland annat har vi uppdrag som receptionist, konferensvärd, vaktmästare, växeltelefonist och inom servering. Vi har en vikariepool med studenter som jobbar extra en till fyra dagar i veckan. Våra är kunder är intressanta företag inom olika branscher.

Du blir anställd hos Randstad och arbetar hos våra kunder. Du kommer att bli upplärd i våra olika kunders rutiner och system för att sedan alternera mellan dem. Arbetet sker under kontorstider.

Din bakgrund:
Du som söker ska ha tidigare arbetslivserfarenhet samt ha vana från Officepaketet. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Då arbetet är deltid ser vi att du är studerande på min 50 % med något år kvar till examen eller har annat deltidsarbete.

Din personlighet:
Vi tror att du är en representativ person med en förmåga att ta initiativ och en hög social kompetens. För att passa i rollen som ambulerande konsult är du en flexibel och serviceinriktad person som gärna delar med sig av sitt goda humör. Du bör även vara strukturerad och ha god en administrativ förmåga.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Bernström på telefon 08-693 94 39. Intervjuer kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Good to know you

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid/Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB Stockholm
Hemsida:
http://www.randstad.se

Ansökan

Webbplats:
https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/933951/5192?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb