Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Översättare till spanska - till textilföretag i Borås

Om tjänsten

Student Consulting

Är du student och är spanska ditt modersmål?
- Då är det dig vi söker!
Student Consulting söker nu för kunds räkning Dig som vill jobba extra som översättare. Vår kund är ett textilföretag som distribuerar varor till flertal länder bland annat Spanien. Deras kontor ligger i Borås, och hit söker vi nu dig som vill översätta från svenska till spanska.

Dina arbetsuppgifter:
- Översättning av produktbeskrivningar
- Översättning av hemsida och nyhetsbrev
- Visst kundstjänstarbete kan förekomma

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna varierar mellan dagtid och kvällstid, i perioder kan även helgarbete förekomma. Vi ser uppdraget långsiktigt. Tillsättning sker under våren 2013. Lön enligt avtal.

Din Profil:
-Har spanska som modersmål och god språkkänsla
-Är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.
Meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du har minst gymnasiekompetens och en god språkkänsla. Krav att du har spanska som modersmål samt god svenska. Du tar ansvar för ditt arbete, är noggrann och är van vid att arbeta med kollegor i team såväl som självständigt. Vi ser långsiktigt på uppdraget.
Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
DELTID
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Student Consulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/boras/oversattare-till-spanska---till-textilforetag-i-boras/18574/?s=af


Senaste inkomna jobb